Társoldalunk:

Edzőt váltott a békéscsabai női röplabdacsapat

2019.01.11. 11:33

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE vezetése értékelte a 2018/2019-es szezon első felét, és bár a csapat még teljesítheti az összes, előzetesen kitűzött célt, a menedzsment úgy ítélte meg, hogy új impulzusra van szükség, ezért az eddigi vezetőedző Kormos Mihály helyett a továbbiakban a román Bogdan Paul irányítja a csapatot.

A Temesvárról érkező román szakember a két ünnep között csatlakozott a szakmai stábhoz, és a csapat jól reagált az új stílusra, rövid idő alatt megtalálta az összhangot Paul Bogdannal, akinek szerepvállalása pozitív energiákat szabadított fel.

"Minden körülményt vizsgálva és figyelembe véve az a döntés született, hogy Bogdan Paul veszi át a vezetőedzői feladatokat, míg a klub Kormos Mihályra továbbra is szakmai igazgatóként számít" - írta hivatalos honlapján a BRSE.

A négy sorozatban induló együttes az Extraligában jelenleg a második, a Közép-európai Liga alapszakaszában a negyedik helyen áll, a Magyar Kupában a Vasassal elődöntőzik, míg a CEV Kupa nyolcaddöntőjének első, idegenbeli mérkőzésén 3-2-re győzött a svájci Pfeffingen otthonában.