Nagy László szerint nem a játékosok kergették el Vranjest

Nagy László
Veszprém, 2018. február 17. A veszprémi Nagy László (k), Pavel Horak (b) és Vid Poteko, a fehérorosz Breszt játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott Telekom Veszprém - Meskov Breszt mérkőzésen a Veszprém Arénában 2018. február 17-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
A veol.hu-nak adott interjút a Telekom Veszprém csapatkapitánya, Nagy László, aki szerint az a cél, hogy az ellenfelek újra tudják, a Veszprém Arénában másnak nincs esélye győzni.

Nagy László szerint mióta David Davis megérkezett Veszprémbe, a csapat újra elkezdett edzeni.

A Szeged elleni vereség megviselte Nagy Lászlót, szerinte a Szeged lépéselőnybe került.

Nagy László újra elindulhat a csapat felfelé Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

"Tavaly itt bajnoki aranyat ünnepelhettek, és látszott rajtuk, hogy most már elhiszik, hogy fel tudják venni velünk a versenyt, akár itt a Veszprém Arénában is. Fájó a fiaskó, főleg, hogy hazai pályán szenvedtük el és jól tudjuk, hogy a közönségünknek csalódást okoztunk" - mondta.

Nagy László arról is beszélt, nem volt edző ellenes a hangulat Vranjes idejében sem.

Minden jó szándékkal készült fel Vranjes a mérkőzésekre, de lehet, hogy mi voltunk az általa elképzelt stratégiára alkalmatlanok. Most viszont Davis hozzánk igazítja a taktikát. Olyan mestere volt Juan Carlos Pastor személyében, aki 2005-ben vébét nyert a spanyolokkal. Ellenfélként többször is találkoztunk. Következetesen építi az edzéseket és a taktikát is. Milliméter pontossággal be van lőve mindenkinek a helye" - tette hozzá Nagy.

A Veszprém szombaton a Rhein Neckar Löwen ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában.