Vágólapra másolva!
Menesztették szerdán az FTC-vel azonos csoportban szereplő CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának vezetőedzőjét, a svéd Magnus Johanssont.

Az edzőváltás hírét a klub honlapján közölték. A rövid közlemény szerint az elmúlt időszak gyenge eredményeit elemezve a klub és a svéd szakember arra a következtetésre jutottak, hogy befejezik az együttműködést.

Az új tréner kinevezéséig ideiglenesen Adrian Vasile másodedző és Mihaela Ciobanu kapusedző irányítják a csapatot. A klub vezetősége engedélyt kapott az igazgatótanácstól, hogy új edzővel tárgyaljanak, akinek a nevét bejelentik, mihelyt megállapodásra jutnak vele - olvasható a közleményben.

Rövid látogatás volt Forrás: [email protected]/Sabin Malisevschi

Johansson júliusban írt alá két évre szóló szerződést a bukaresti csapattal, amely kiemelt támogatást kap a főpolgármesteri hivataltól, és évek óta uralja a román bajnokságot, illetve három éve rendszeres résztvevője a Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjének.

A klub az idén meglepően gyengén kezdte az évet, elvesztette a román Szuperkupát a SCM Ramnicu Valcea ellenében, és a legutóbbi két meccsén is kikapott. Először ismét a Valceával szemben maradt alul a román bajnokságban hazai pályán, majd vasárnap a BL-ben vereséget szenvedett a német BBM Bietigheim otthonában.

A bukaresti csapat a Bajnokok Ligája D csoportjában szerepel, ahol október 5-én a Ferencváros 36-31-es legyőzésével kezdett.