Vágólapra másolva!
A spanyol edző, David Davis hétfőn érkezett Veszprémbe, az éjszakát pedig a Séd patak partján található Betekints Wellness és Konferenciahotelben töltötte - írja az SzPress Hírszolgálat.

David Davisről napok óta az a hír járja, hogy ő lehet a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának új edzője, az idéyn közben menesztett svéd Ljubomir Vranjes lehetséges utódja.

A veszprémi klub hosszú évek óta ebben a szép fekvésű négycsillagos szállodában helyezi el a vendégcsapatokat, hasonlóképpen a játékvezetőket, ahogy a kézilabdasport neves személyiségeit is.

David Davis még az orosz válogatott edzőjeként Forrás: Sputnik/Alexei Danichev

Az SzPress Hírszolgálat arról is értesült, hogy az összetéveszthetetlen megjelenésű 41 esztendős spanyol szakember – aki jelenleg az egyiptomi férfiválogatott szövetségi kapitánya– kedden már el is utazik Magyarországról.

Vranjes felmentése után a csapatot megbízott edzőként Gulyás István irányította az elmúlt hétvégén Bresztben, akinek bármeddig is tart a küldetése, azt már elmondhatja, hogy első Bajnokok Ligája mérkőzésén hatalmas csatában és megérdemelten a Telekom Veszprém hagyta el győztesként a pályát.