Péntektől lehet jegyet venni a budapesti női kézi-BL négyes döntőjére

Győri ETO - Vardar Skopje, Bajnokok Ligája, női kézilabda, négyes döntő, DÖNTŐ, 2018.05.13.
Stine Bredal Oftedal feladott labdája hosszabbítást ért a Győrnek
Vágólapra másolva!
Pénteken megkezdődik a jegyárusítás a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjére, amelyet május 11-én és 12-én ismét a Papp László Sportarénában rendeznek.

A magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a belépők - amelyek mindkét napra érvényesek - öt különböző árkategóriában a kupasorozat honlapján (ehfFINAL4.com) foglalhatók. A legdrágább kategória 49.990 forint, a legolcsóbb 9.990 forint.

A Győr természetesen újra harca szállna a trófeáért Forrás: Csudai Sándor - Origo

A leggyorsabbak különleges nyereményben részesülnek: a vasárnapig online-jegyet vásárlók az esemény szervezőinek jóvoltából sorsoláson vesznek részt: a nyeremény két darab labda, amelyekkel az idei négyes döntő elődöntőiben - azaz a Győri Audi ETO KC-CSM Bucuresti, valamint a HC Vardar - Rosztov-Don mérkőzéseken - játszottak. A labdák egyediek, a mérkőzések párosításának nyomatával ellátottak.

A kupasorozatot lezáró négyes döntőt 2014-ben vezették be a nőknél, és mindig a Papp László Sportaréna adott otthont az eseménynek. Ebben az időszakban három csapat nyert BL-t: a Győr 2014-ben, 2017-ben és 2018-ban, a montenegrói Buducnost 2015-ben, míg a román CSM Bucuresti 2016-ban diadalmaskodott.

A 2018/19-es szezon csoportkörének nyitányára pénteken kerül sor, a két érintett magyar klub közül az FTC-Rail Cargo Hungaria aznap a CSM Bucuresti vendégeként lép pályára, míg a címvédő Győri Audi ETO KC szombaton a Krim Mercator Ljubljanát fogadja.