Utolsó alapszakasz meccsére készül, győzni akar Hanga Ádám

FC Barcelona Lassa v Fenerbahce Dogus istanbul - Turkish Airlines EuroLeague NurPhoto Sports News General News Action Sport Basketball Match GAME TEAM FC Barcelona Fenerbahce Euroleague Adam Hanga
Hanga Ádámék nagy verést kaptak
Vágólapra másolva!
Utolsó alapszakasz meccsén is győzelemre készül Hanga Ádám Barcelonában, annak ellenére, hogy a harmadik helyet már nem vehetik el tőlük.

A magyar válogatott kosárlabdázó katalán csapatával rangadót nyert a hétvégén a Valencia ellen és így harmadik helyezettként fogadja a Zaragozát. A kiváló játékossal a helyszínen az Echo TV forgatott riportot.

Hanga Ádámék a rájátszásra készülnek Forrás: NurPhoto/Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto/Joan Valls

Hangáék szombat este idegenben győztek 71-70-re a Valencia ellen a harmadik helyért folytatott csatában. A sikerben Hanga Ádámnak is nagy szerepe volt.

„Tudtam segíteni a csapatnak egy blokkal, ami a legjobb időpontban jött, a legfontosabb időpontban, a legeslegvégén a meccsnek és ezzel meg tudtuk nyerni a mérkőzést, ami fontos volt számunkra, mert így a harmadik helyen végeztünk" - nyilatkozta Hanga Ádám,

Az alapszakasz 34. fordulójában a Barcelona a kiesést éppen elkerülő Zaragozát fogadja.

„Playoff előtti utolsó meccs, meg kell nyerni, be kell húzni és utána meglátjuk. A legnagyobb esélyünk arra van, hogy a Málaga ellen fogunk játszani. Ami eléggé pikáns párharc lehet, azt gondolom, mert ebben a szezonban eddig 0-4-gyel állunk ellenük. Tehát az egyetlen csapat, amelyet még idén nem tudtunk megverni" - folytatta az FC Barcelona Lassa játékosa.

A Barcelona-Zaragoza meccset csütörtökön 20 óra 30 perckor rendezik a Palau Blaugranában. A rájátszás a hétvégén kezdődik.