Vágólapra másolva!
A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület elnyerte a MEVZA Cup Final Four, azaz a Közép Európai Kupa négyesdöntőjének rendezési jogát, melyet 2018. március 10 és 11. között rendeznek Békéscsabán.

Csehország, Szlovénia és Horvátország legjobb csapatai ellen védheti meg tavaly elnyert címét a BRSE. Az esemény iránt fokozott a szurkolók és a média érdeklődése is, remek ütemben fogynak elővételben a jegyek és a DIGI Sport csatorna is élőben tűzi műsorra a torna találkozóit.

A klub vezetésének célja nem más, minthogy minden idők legszínvonalasabb MEVZA Cup négyesdöntőjét rendezzék meg Békéscsabán, melyhez elengedhetetlen támogatók bevonása. Ennek kapcsán tett kedden bejelentést Baran Ádám, a BRSE elnöke, miszerint egy világmárka lesz az esemény névadó támogatója.

Forrás: Origo

"A Volkswagen több éve klubunk egyik kiemelt támogatója, a felek kölcsönös elégedettség mentén újították meg az eddigi megállapodásokat. A Békéscsabai Röplabda SE eredményei, nemzetközi sikerei, a hazai sport életben betöltött szerepe meggyőzték a cég vezetését, hogy álljon a sporttörténelmi rendezvény mellé. Gőzerővel dolgozunk azon, hogy nívós rendezvénnyel zárjuk idei nemzetközi szereplésünket, ahol célunk, hogy hazai környezetben védjük meg címünket" - fogalmazott Baran Ádám a BRSE elnöke.

Jegyek elővételben a www.tixa.hu/brse oldalon válthatók.