Társoldalunk:

Ingyenes a Fradi rangos tornája

2017.08.09. 15:09

A nyár egyik legrangosabb magyar férfi kézilabdatornáját rendezi meg az FTC. Augusztus 11-én és 12-én a II. Konkoly Károly Tornának ad otthont az Elek Gyula Aréna - írja a fradi.hu.

Az első kiírást a Ferencváros nyerte, az idén azonban erősebb lesz a mezőny, hiszen a Cegléd mellett ott lesz az előző bajnokság negyedik és ötödik helyezettje, a Budakalász és a Balatonfüred, amely egyaránt indul az EHF-kupában.

A nyári szezon egyik legrangosabb tornája lesz a Népligetben, régen láttak a budapesti kézilabdabarátok ilyen színvonalas mezőnyt, kellemes ízelítő lesz ez az NB I-es rajt előtt. Amellett, hogy patinás csapatok vesznek részt a tornán, ajándékokkal is készülünk a szurkolóknak– mondta Király Sándor.

A nyári szezon egyik legrangosabb tornája leszForrás: Fradi.hu

Az FTC férfi szakágának szakosztályvezetője elárulta, hogy néhány szerencsés drukker ingyen hozzájuthat egy olyan – a Fradi Shopban is kapható - pólóhoz,

amelynek egyik oldalán a tavaly Magyar Kupa-győztes női, a másik oldalán pedig a másodosztályt hibátlan teljesítménnyel megnyert férfi csapat látható.

A tornát a 2015-ben elhunyt egykori legendás Ferencváros-játékosról és edzőről, Konkoly Károlyról nevezték el, aki csapatkapitánya volt az 1963-as kupagyőztesnek csapatnak, később edzőként is tevékenykedett a klubnál.

Kevesen tudják a Ferencváros férfi kézilabdacsapatáról, hogy milyen komoly múltja van, elég csak az 1956-os bajnoki címet vagy az 1963-as kupagyőzelmet említeni.

Konkoly Károly, a Ferencváros legendás játékosa 2015-ben hunyt elForrás: Fradi.hu

Reméljük, hogy a Fradi öregfiúk legendái is eljönnek, mert elsősorban az ő emlékük előtt tisztelegve rendezzük meg a tornát" - mondta Király Sándor.

A tornára ingyenes a belépő.