Véget ért a MOL és a Magyar Jégkorong Szövetség együttműködése

Miskolc, 2017. március 18.
A miskolci Peter Sakaris (b) és a budapesti Mestyán István (j) a jégkorong MOL Liga döntőjének 3. mérkőzésén, a DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest összecsapáson a Miskolci Jégcsarnokban 2017. március 18-án.
MTI Fotó: Vajda János
Miskolc, 2017. március 18. A miskolci Peter Sakaris (b) és a budapesti Mestyán István (j) a jégkorong MOL Liga döntőjének 3. mérkőzésén, a DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest összecsapáson a Miskolci Jégcsarnokban 2017. március 18-án. MTI Fotó: Vajda János
Vágólapra másolva!
Véget ért a Magyar Jégkorong Szövetség és a sportágat több módon is támogató MOL Nyrt együttműködése.

- olvasható az olajipari cégnek MTI-hez eljuttatott közleményében, amely egyúttal leszögezi, sajnálja, hogy nem tudja folytatni az együttműködést.

A vállalat szerdai beszámolója szerint az elmúlt csaknem tíz évben több mint egymilliárd forintot költöttek a magyar jégkorongsport támogatására.

A MOL névadója volt a 2008-ban életre hívott közép-európai regionális bajnokságnak, amelyben eddig a magyar klubokon kívül román, szerb és szlovák csapatok szerepeltek, idén pedig osztrák együttes csatlakozott a mezőnyhöz. A bajnokság mellett a vállalat a válogatottat is rendszeresen támogatta.

A hokiszövetség köszönetet mondott a MOL-nak

Új támogatóval folytatják a munkát a jégkorongozók.