Így ünnepelték a győri éjszakában az ETO BL-győztes hőseit

ETO ünneplés
Győr, 2017. május 8. A női kézilabda Bajnokok Ligája kupagyőztese Győri Audi ETO KC játékosai és a szurkolók ünnepelnek a győri Dunakapu téren 2017. május 8-án. A csapat 31-30-ra győzött a macedón Vardar Szkopje ellen a BL döntőjében május 7-én. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
A vasárnap este története harmadik Bajnokok Ligája-trófeáját megnyerő Győri Audi ETO KC játékosait rengeteg szurkoló várta éjjel a győri Dunakapu téren, ahol folytatódott az ünneplés.

A játékosokat és a szakmai stáb tagjait egyesével szólították a színpadra, amelyre utolsóként Görbicz Anita lépett fel a trófeával. A városvezetés nevében Borkai Zsolt polgármester köszöntötte az ETO BL-győztes játékosait, edzőit és szurkolóit.

Görbicz: Mélyen érintett a hercehurca körülöttem

Görbicz Anita a jövő héten lesz 34 éves, ehhez képest a Final Fourban két meccsen 16 gólt dobott, méghozzá úgy, hogy irányító helyett szinte végig szélsőként kellett játszania. Kérdésünkre azt mondta, nagyon mélyről jött vissza, kemény két év van mögötte, a mostani teljesítménye pedig mutatja, hogy nem szabad őt leírni.

A klub elnöke, dr. Bartha Csaba is köszönetet mondott a szurkolóknak, akárcsak a csapatkapitány, Görbicz Anita, majd pezsgőzéssel folytatódott az önfeledt ünneplés.

A győri szurkolók kitartóan vártak a Budapestről hazatérő ETO játékosaira Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Folyamatosan éltették a kedvenceket Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Elsőként Borkai Zsolt polgármester köszöntötte a csapatot Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Ambros Martín is megkapta a mikrofont Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Görbicz Anita a BL-trófeával Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Pezsgőből nem volt hiány Forrás: MTI/Krizsán Csaba
Locsolták rendesen Forrás: MTI/Krizsán Csaba
A BL-győztes Győri Audi ETO KC Forrás: MTI/Krizsán Csaba