Társoldalunk:

A Veszprém megnyerheti a Final Fourt

2017.05.01. 21:59

Kálomista Gábor, a klub vezérigazgatója szerint a Telekom Veszprém megnyerheti a férfi kézilabda Bajnokok Ligáját, miután sorozatban negyedszer bejutott a kölni négyes döntőbe.

"Kár temetni a csapatot, a Veszprém többször megmutatta a szezonban, hogy képes nagy feltámadásra, fordításra" - mondta a Sport Tv Harmadik félidő című műsorában hétfőn este Kálomista Gábor, aki a Montpellier elleni negyeddöntő vasárnap 30-25-re megnyert visszavágójával kapcsolatban elmondta: négygólos hátrányban is bízott a játékosokban.

A Veszprém kettős győzelemmel negyedszer is a final fourban

A szünetben még kiesésre állt Sabaté csapata, végül magabiztosan jutott a négyes döntőbe.

A klubvezető szerint a kölni négyes döntő már "külön téma" lesz, ahol a pillanatnyi forma dönt majd.

Ha állandósítani tudnánk azt a teljesítményt, amit Montpellier-ben a második félidőben nyújtott, akkor nagyon komoly esélyünk lehet Kölnben, és megnyerhetjük a BL-trófeát - bizakodott Kálomista Gábor.

A veszprémi sportvezető a műsorban nézői kérdésre válaszolva elmondta, hogy a 36 éves Nagy Lászlót képesnek érzi arra, hogy akár a tokiói olimpiáig aktív maradjon, mivel "fizikai és mentális" állapotát is kifogástalannak tartja. A SEHA Ligával kapcsolatban megjegyezte, nem zárkóznak el a folytatás elöl, amely megbeszélés tárgya lesz a klubon belül.

Az elődöntő párosításait kedden délben sorsolják. A Final Four június első hétvégéjén Kölnben lesz, a Veszprém mellett a macedón Vardar Szkopje, a spanyol Barcelona és a francia Paris Saint-Germain jutott a négy közé.