Hosszabbított a Győri ETO egyik legfontosabb játékosa

Kari Aalvik Grimsbö, Győri Audi ETO, kézilabda
Gyori Audi ETO's Hungarian goalkeeper Kari Aalvik Grimsbo (L) vies with Romanian GSM Bucharest's Oana Manea (R) during the EHF Women's Champions League Final Four final match between CSM Bucuresti and Gyori Audi ETO KC at the Papp Laszlo Arena in Budapest on May 8, 2016. ATTILA KISBENEDEK / AFP
Vágólapra másolva!
Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Kari Aalvik Grimsbö, a Győri Audi ETO KC norvég kézilabdázója.

A klub csütörtöki közleménye szerint az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kapus újabb

három évre kötelezte el magát a győriekhez.

"Csapatunk egyik legfontosabb játékosával sikerült megegyezni a hosszabbításról - idézi a közlemény Bartha Csabát, a Győri Audi ETO KC elnökét. - Nagyon elégedett vagyok, hiszen Kari amellett, hogy remek teljesítményt nyújt a kapuban, nagyszerű csapatember is, igazi vezéregyénisége a védelemnek. Az ő megtartása egy folyamat első lépése,

"Nagyon örülök, hogy sikerült ilyen gyorsan megegyeznem a klubbal a folytatásról" - hangsúlyozta Kari Alvik Grimsbö, aki 2015 januárjában igazolt Győrbe.

Grimsbö kulcsembere a jelenlegi ETO-nak Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Hozzátette, nagyon sokat jelentett neki Ambros Martín vezetőedző munkája és az a kép, amit Bartha Csaba klubelnök vázolt fel a jövőt illetően.

"Őszintén megmondom, hogy nem kellett sokat gondolkodnom, jól érzem magam Győrben én és a családom is. A klub céljai nagyon fontosak számomra, maximalista vagyok, így csakis a legnagyobb célokért szeretek küzdeni!

Fontos számomra, hogy az Audi ETO-ban a legmagasabb szinten játszhatok és készülhetek a 2020-as olimpiára!"

A világklasszis kapus jelenleg a jövő vasárnap kezdődő svédországi kontinensviadalra készül a norvég válogatottal, amely a román, az orosz és a horvát válogatott társaságában a D jelű csoportban szerepel.