Ismét varázsolt az újonc finn csodacsatár

World Cup Of Hockey 2016 - Team Finland v Team Sweden GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY International Ice Hockey
TORONTO, ON - SEPTEMBER 20: Patrik Laine #29 of Team Finland skates against Team Sweden during the World Cup of Hockey tournament at the Air Canada Centre on September 20, 2016 in Toronto, Canada. Bruce Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Winnipeg Jets 8–2-re győzte le a vendég Dallas Starst, míg a Los Angeles Kings 7–0-ra nyert a Toronto Maple Leafs otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.

A Nyugati főcsoportban jelenleg csak hetedik Kings a Toronto Maple Leafs otthonában rendezett csúnya jeleneteket, és rakta meg kegyetlenül a kanadaiakat. A kaliforniaiak sorozatban második meccsüket hozták le kapott gól nélkül (szombaton a Calgary Flamest verték 5–0-ra). Peter Budaj, a Kings szlovák kapusa már több mint 150 perce nem kapott gólt.

A kanadai csapatokra mostanában kicsit rájár a rúd, a Flames 0–5-e és a Maple Leafs mostani 0–7-es zakója előtt, szombaton a Montreal Canadianst verte 10–0-ra a Columbus.

A Winnipeg Jets ugyan csak nyolcadik a Nyugati főcsoportban, de náluk játszik az idei draft második választottja, a finn Patrik Laine, aki meccsről meccsre bizonyítja, hogy óriási potenciál van benne. Ezúttal a Dallas Starsnak vágott három gólt a texasiak 8–2-es legyőzése során. A finn csatárnak 14. NHL-meccsén ez volt a második mesterhármasa, és 11 góljával vezeti a góllövőlistát.

A Vancouver Canucksnak megszakadt a kilenc vereségből álló sorozata, miután 5–3-ra diadalmaskodott a New York Rangers csarnokában.

Eredmények:
New Jersey Devils-Carolina Hurricanes 3-2, szétlövés után
New York Rangers-Vancouver Canucks 3-5
Philadelphia Flyers-Detroit Red Wings 2-3, szétlövés után
Pittsburgh Penguins-Edmonton Oilers 4-3
Washington Capitals-San Jose Sharks 0-3
Montreal Canadiens-Boston Bruins 3-2
Toronto Maple Leafs-Los Angeles Kings 0-7
Nashville Predators-Ottawa Senators 3-1
Winnipeg Jets-Dallas Stars 8-2
Colorado Avalanche-Arizona Coyotes 2-4