Fiatalításba kezdett a szerb pólóválogatott

Zivko Gocic, vízilabda
Serbia's Zivko Gocic shoots against Italy during their Rio 2016 Olympic Games water polo semi final game on August 17, 2016 at the Olympic Aquatics Stadium in Rio de Janeiro. / AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
Tizennégy játékost hívott meg a Románia elleni Világliga-mérkőzésre Dejan Savic, a szerb férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki három riói hősére nem számíthatott a kerethirdetéskor.

Nem tagja a csapatnak a Magyarországon légióskodó, a válogatottól visszavonult olimpiai, világ- és Európa-bajnok Slobodan Nikic (OSC) és Zivko Gocic (Szolnok), valamint a csókbetegséget legyőző, de még pihenő Andrija Prlainovic.

Helyettük Nemanja Ubovic, Gavrilo Subotic, illetve Strahinja és Viktor Rasovic kapott meghívást, akik szerepeltek már a nemzeti csapatban, de mostantól több lehetőséghez juthatnak majd, írja a VajdaságMa délvidéki hírportál.

Zivko Gocic Forrás: AFP/Gabriel Bouys

A szerb válogatott kerete:
kapusok: Gojko Pijetlovic, Branislav Mitrovic
mezőnyjátékosok: Dusan Mandic, Sava Randjelovic, Milos Cuk, Nemanja Ubovic, Dusko Pijetlovic, Milan Aleksic, Nikola Jaksic, Filip Filipovic, Viktor Rasovic, Stefan Mitrovic, Gavrilo Subotic, Strahinja Rasovic.