Löke kidőlésével óriási ütést kaptak a győri BL-álmok

Heidi Löke, Győri Audi ETO, kézilabda
Hungarian Gyor Audi ETO's Heidi Loke (R) scores a goal during the EHF Women's Champions League Final Four final match between CSM Bucuresti and Gyori Audi ETO KC at the Papp Laszlo Arena in Budapest on May 8, 2016. ATTILA KISBENEDEK / AFP
Vágólapra másolva!
Terhes Heidi Löke, a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának norvég játékosa.

A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő, a Bajnokok Ligája előző kiírásában ezüstérmes klub pénteki sajtóközleménye szerint

a 33 éves beállós már nem lép pályára a mostani idényben.

"Boldog vagyok, fantasztikus érzés, hogy ismét édesanya leszek. Nagy öröm ez nekem és a páromnak, de természetesen van bennem keserűség is, mert nem lehetek már a pályán a lányokkal ebben a szezonban. Természetesen szeretnék minden meccsre eljönni és szurkolni a csapatnak, hogy elérjék a közös céljainkat" - nyilatkozta Heidi Löke.

Heidi Löke Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke elmondta, hogy váratlanul érte a klubvezetőket a bejelentés, de nem tervezik módosítani a szezon előtt megfogalmazott céljaikat.

- tette hozzá.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, valamint háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Lökét a világ legjobb játékosának választották 2011-ben, abban az évben, amikor a győri klubhoz igazolt. A norvég játékosnak már van egy gyermeke, a 9 éves Alexander.