Vágólapra másolva!
A Telekom két évvel, a 2016-17-es idény végéig meghosszabbította az MVM Veszprém férfi kézilabdaklubbal támogatási szerződését.

A cég hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a pénzügyi hozzájárulás mellett telekommunikációs szolgáltatásokkal és eszközökkel is segíti a 23-szoros bajnok, 24-szeres Magyar Kupa-, kétszeres KEK-győztes, kétszeres BL-döntős együttes felkészülését a hazai és a nemzetközi mérkőzésekre.

Chris Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója kiemelte, hogy az ország egyik legsikeresebb, nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportcsapatával hosszabbítanak szerződést. Hozzátette, a Veszprém nemcsak az elitmezőnyben, hanem az utánpótlás-nevelés területén is példamutató eredményeket tud felmutatni.

Chris Mattheisen, Nagy László és Kálomista Gábor Forrás: Telekom

18 év

A Telekom immár 18 éve, 1997 óta áll a veszprémi kézilabdázás mellett, és ennél hosszabb sportos támogatás csak egy létezik a cégnél: az 1994-ben a Magyar Olimpiai Bizottsággal kötött megállapodás.

Csak a BL siker

Kálomista Gábor, az MVM Veszprém társelnöke úgy érzi, az együttműködési megállapodás nem csupán az eddigi eredmények elismerését jelenti, hanem biztatásul szolgálhat a klub, a játékosok és a szurkolók számára is. Jelezte: a nyugodt háttérhez a támogatók, szponzorok és a klub összefogása szükséges.

Kálomista Gábor Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az előző idényben minden sorozatot megnyertünk leszámítva a Bajnokok Ligáját, ahol a döntőig jutottunk. Tehát egyetlen lépés hiányzik, hogy tökéletes legyen a szezonunk" - fogalmazott Kálomista.

Nagy készen áll a játékra

A világklasszis átlövő, Nagy László elmondta, hogy sérülése és az azt követő műtét már a múlté, orvosilag rendbe jött, kész a játékra, és majd az edző eldönti, hogy kedden, a macedón Vardar elleni hazai SEHA Liga-mérkőzésen pályára lép-e.

Nagy László ismét játékra kész Forrás: EHF

A válogatott játékosnak szeptember 26-án, a német Flensburg-Handewitt elleni hazai BL-találkozón tört el egy csont a bal kézfejében.