Vágólapra másolva!
A szombati, PSG elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett Anders Zachariassen, az SG Flensburg-Handewitt 24 éves, dán válogatott beállósa.

Egy óriási győzelmet és egy nagy veszteséget is elkönyvelhetett az SG Flensburg-Handewitt kézilabdacsapata a szombati, Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-nyitányon. A hazai Bundesligában mindössze hatodik helyen álló együttes szenzációs játékkal 39-32-re győzött hazai pályán, így magabiztosan készülhet a szombati, veszprémi mérkőzésre.

Ugyanakkor rossz hír Ljubomir Vranjes edző számára, hogy első számú beállósa, a dán válogatott Anders Zachariassen bal térdének keresztszalagja elszakadt, így minimum fél éves kihagyás várt rá.

Anders Zachariassen Forrás: Sg-flensburg-handewitt.de

"Ez nagyon kemény csapás a számunkra, gyors felépülést és gyógyulást kívánok játékosunknak. Anders az elmúlt szezonban és a legutóbbi mérkőzéseken megmutatta, mennyire fontos része a csapatunknak. Most még nagyobb felelősség hárul majd másik beállósunkra, Henrik Toft Hansenre” - nyilatkozta Dierk Schmäschke, a Flensburg ügyvezető igazgatója.

Zachariassen az eddigi hat bajnokin 12, Toft Hansen 3 gólt szerzett, a PSG ellen előbbi háromszor, utóbbi egyszer volt eredményes.