Még magasabbra jutna a Szeged svéd kézise

Jonas Kallman, Jonas Källman, kézilabda, Szeged
QATAR, Doha : Sweden's Jonas Kallman takes a shot on goal during the 24th Men's Handball World Championships preliminary round Group C match between France and Sweden at the Ali Bin Hamad al-Attiya Arena in Doha on January 24, 2015. AFP PHOTO / AL-WATAM DOHA / KARIM JAAFAR
Vágólapra másolva!
2019. június 30-ig meghosszabbította a szerződését a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának svéd válogatott balszélsője, Jonas Källman.

"Nagyon boldog vagyok, hogy hosszabbítottam a Szegeddel, pályafutásom szempontjából, úgy gondolom, hogy ez volt a legjobb döntés. A családommal együtt nagyon jól érezzük is magunkat, másfél éve élünk Magyarországon, minden tökéletes, éppen ezért hoztuk meg a döntést, hogy maradjunk" - idézte Källmant a klub hivatalos honlapja.

A 191-szeres válogatott, olimpiai ezüstérmes játékos szeretne a következő négy évben is olyan jól játszani, amennyire csak tud.

Jonas Källman hosszabbított Forrás: AFP

"Szeretném, ha a Szeged előrelépne és még magasabb szintre jutna. Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapic nagyon jó edzők, szeretek velük dolgozni, ez is döntő volt, hogy maradjak" - tette hozzá Källman.