Dühből gázolt a SEHA-ligában a Veszprém

Lékai Máté Veszprém, 2015. március 29.
A veszprémi Lékai Máté (k) és a fehérorosz Dmitrij Kamiski (b) a férfi kézilabda SEHA Liga döntőjében vívott PPD MKB-MVM Veszprém - Meskov Breszt mérkőzésen Veszprémben 2015. március 29-én. A trófeát az MKB-MVM Veszp
Veszprém, 2015. március 29. A veszprémi Lékai Máté (k) és a fehérorosz Dmitrij Kamiski (b) a férfi kézilabda SEHA Liga döntőjében vívott PPD MKB-MVM Veszprém - Meskov Breszt mérkőzésen Veszprémben 2015. március 29-én. A trófeát az MKB-MVM Veszprém nyerte, miután a fináléban 32-2-re legyőzte a fehérorosz együttest. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A címvédő MVM Veszprém 23 góllal legyőzte a vendég Vojvodina csapatát a férfi kézilabda SEHA Liga szombati fordulójában.

SEHA-liga, 2. forduló, eredmény:
MVM-Veszprém - Vojvodina (szerb) 44-21 (22-12)

A hét közben elveszített nem hivatalos klubvilágbajnoki döntő után a Veszprém nagyon simán, a meccset végig uralva verte a Vojvodinát. A veszprémiek remekül játszottak, hatalmas fölényben voltak, és már a szünetben tíz góllal vezetettek, pedig nem mindig koncentrált jól a magyar bajnok.

Lékai Máté remekelt a Vojvodina ellen Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A Veszprém a Tatran Presovhoz és az eggyel több meccset játszó Vardar Szkopjéhoz hasonlóan 100 százalékos a regionális kézilabdaligában. A magyar csapat a következő fordulóban az RK Nexe vendége lesz.