Pánikrohamot kaphatott a kéziválogatott szélsője

Alexandra Lacrabere, Bódi Bernadett, kézilabda
HUNGARY, Budapest : France 's Alexandra Lacrabere (L) vies for the ball with Hungary's Bernadett Bodi (R) in the Papp Laszlo Arena of Budapest on December 19, 2014 during their 5th place match of Women's European Championships. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
A női kézilabda Európa-bajnokság 5. helyért lejátszott mérkőzésén rosszul lett, és kórházba kellett szállítani Bognár-Bódi Bernadettet, a Győri Audi ETO KC szélsőjét, de az elsődleges vizsgálatok szerint csak pánikrohamról lehetett szó.

Mindössze tizenhét percet töltött a pályán Bognár-Bódi Bernadett a magyar női kézilabda-válogatott jobbszélsője a franciák ellen egy góllal, 26-25-re elveszített helyosztón, majd rosszullétre panaszkodva cserét kért.

A győriek játékosa mellkasi nyomásra panaszkodott, így a 20. perc után Langauf István, a csapat technikai vezetője az öltözőbe kísérte, és már nem is jöhetett vissza az arénába.

Bognár-Bódi csak 17 percet játszott a helyosztón Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

"Bódinak remélhetőleg nincsen semmi komolyabb problémája" - mondta a mérkőzést követően Ágai Kis András, a magyar szövetség kommunikációs igazgatója. "A játékoson azonnal EKG-vizsgálatot végeztek el, ami negatív lett, de a biztonság kedvéért a Honvéd-kórházba szállították. Egyelőre úgy tűnik, hogy pánikrohama lehetett."