Zágrábban ingyenessé tették az Eb-középdöntőket

Zagreb Arena, kézilabda
CROATIA (HRVATSA), Zagreb : A general view of the "Arena Zagreb" sports hall shows Croatian fans celebrating a goal of their team against Poland during their men's World Championships semi-finals match on January 30, 2009 in Zagreb. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Miután a társházigazda horvát válogatott már a csoportküzdelmek során elbúcsúzott a női kézilabda Európa-bajnokságtól, az európai szövetség úgy döntött, a zágrábi középdöntők három napját ingyen tekinthetik meg a szurkolók.

A 11. női kézilabda Európa-bajnokság menetrendje

Az Európai Kézilabda Szövetség közleménye szerint a horvát női kézilabda-válogatott korai búcsúja miatt a nézők ingyen tekinthetik meg az Európa-bajnokság zágrábi középdöntőinek összes mérkőzését.

A C csoportból Hollandia, Svédország és Németország, a D csoportból pedig Franciaország, illetve a címvédő Montenegró már biztosította a helyét, az utolsó helyről a pénteki Szerbia-Szlovákia összecsapás dönt majd.

A 2009-es férfivébén még telt ház volt Zágrábban Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

A középdöntő három játéknapjára 14-én vasárnap, 16-án kedden és 17-én szerdán kerül sor – az ingyenes belépésre jogosító jegyeket a Zagreb Aréna pénztáraiban vagy a szombati, Jellasics bánról elnevezett téren rendezendő kézilabda-fesztiválon lehet átvenni.

A szervezők próbálnak tenni az érdektelenség ellen, az Eb legnagyobb, 15 ezer fős csarnokába így talán lesznek nézők. A borsos jegyárakról itt olvashat bővebben.