Bajnoki rangadót nyert a Pick Szeged

Balogh Zsolt, pick szeged, MKB-MVM Veszprém, Magyar Kupa Döntő, kézilabda
Pécs, 2014. április 13. A szegedi Balogh Zsolt a labdával az MKB-MVM Veszprém - Pick Szeged Magyar Kupa döntőjében Pécsen, a városi sportcsarnokban 2014. április 13-án. A veszprémi csapat sorozatban hatodszor, összesítésben pedig 23. alkalommal nyerte meg a férfi kézilabda Magyar Kupát, miután a döntőben 27-21-re győzött. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
A MOL-Pick Szeged hét góllal nyert a Balatonfüred otthonában a férfi kézilabda NB I alapszakaszának rangadóján. A Bajnokok Ligája nyitányára készülő szegediek csak a hajrában tudták eldönteni a szívósan küzdő Füred otthonában játszott mérkőzést. 

Kézilabda NBI, eredmény:
Balatonfüred - MOL-Pick Szeged 23-30 (14-15)

A hazaiak az első félidőben sokáig vezettek, még negyedórával a lefújás előtt is szoros volt az állás, de a Füred elfáradt, és az erősebb kerettel rendelkező szegediek végül magabiztosan nyerték meg az alapszakasz egyik legfontosabb rangadóját.

Balogh megállíthatatlan volt Forrás: MTI/Kovács Anikó

A Szegedben a nyolcgólos Balogh Zsolt volt a legeredményesebb, a hazaiaknál a szintén válogatott Zdolik Bence tartotta sokáig a csapatát. A nyáron alaposan megerősített fürediek már a második vereségüket szenvedték el, a Szeged továbbra is hibátlan, csak úgy, mint az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Csurgó.