Vágólapra másolva!
Kiengedték a kórházból a magyar vízilabda-válogatott klasszisát, Szivós Mártont. A Diapolo-Szeged szívműtéten átesett csapatkapitánya jól van, állítása szerint óriási erőt adott neki a szurkolók szeretete. 

A delmagyar.hu-nak nyilatkozó pólós elmondta, jól érzi magát, de egyelőre csak óvatosan mozoghat. „Nehéz időszak volt, de az a szeretet, amit az emberektől kapok, mindenért kárpótol. Szerencsére így a rosszullét is kevesebbszer jut eszembe, mert rengeteg üzenetet kaptam, sokan meglátogattak, és bent volt nálam a csapat, a Diapolo-Szeged, ami még nagyobb erőt ad a felépüléshez – mondta Szivós a Délmagyarnak.

Szivós nem adta fel, hogy szerepeljen a budapesti Európa-bajnokságon, hiszen ha rendben halad a rehabilitációja, 2-3 hét múlva már vízbe mehet. A friss hírek megerősítik Merkely Béla kardiológus korábbai nyilatkozatát, miszerint a vízilabdázó teljesen felépülhet.

Szívós Márton Forrás: Stuber Sándor/vlv.hu

Szivós a szurkolóknak is üzent. „Nem gondoltam volna, hogy ennyien szeretnek, éppen ezért is leszek erős, és már miattuk is szeretnék meggyógyulni, és ha az orvosok zöld utat adnak, akkor játszani. Még egyszer köszönöm azt a sok-sok pozitív energiát, amit adtak nekem!”