Vágólapra másolva!
Ilyés Ferenc makacs vádlisérülése már a múlté, a Pick Szeged válogatott átlövője a balatoni nyaralás után a szüleit is meglátogatta Székelyudvarhelyen, és már nagyon várja, hogy megkezdődjön a munka az új edzővel, Juan Carlos Pastorral.

"Egy makacs vádlisérülést szenvedtem a szezon végén, az izom egy része beszakadt, és bevérzett. Három hétig elektroterápiás és lézerkezelésre jártam, emellett sokat pihentettem a lábam, és már el is kezdtem az előírt edzéseket, a futást és a konditermi erősítést" - nyilatkozta Ilyés a Szeged hivatalos honlapján.

A veszprémi és lengyelországi kitérő után ismét Szegedre szerződő balátlövő elmondta, a Balatonon nyaralt, majd néhány napra Székelyudvarhelyre utazott a szüleihez.

A csapat július 22-én kezdi meg a felkészülést az új edzővel, a 2005-ben a spanyol válogatottal világbajnok Juan Carlos Pastorral, akit az olimpiai bajnok Talant Dusebajev a világ legjobb szakemberének tart.

Forrás: AFP/Javier Soriano

"Az eredményein kívül nem nagyon ismerem a spanyol mestert. De izgalommal várom a munkát, és kíváncsi vagyok rá, hogyan szeretné meghonosítani ezt a sokat emlegetett, új játékfilozófiát" - mondta Ilyés.

"Pontosan tudja, hogy Magyarország legeredményesebb és legnagyobb büdzséjéből gazdálkodó Veszprémmel kell majd ismét csatáznunk a bajnoki címért, és ez a spanyol stílusnak köszönhetően talán elérhető lesz. Ehhez azonban meg kell tanulunk az úgynevezett megelőző védekezésen alapuló, villámgyors támadásokat kialakító játékot."