Vágólapra másolva!
Az M1 élőben közvetíti Pérez Carlos vasárnapi búcsúmérkőzését, amelyen az MKB Veszprém férfikézilabda-csapatának ellenfele a világválogatott lesz.

Perke elbúcsúzott az aktív kézilabdától

Az 55-szörös magyar válogatott Pérez ezzel a találkozóval búcsúzik el a veszprémi klubtól, amellyel 13-szor lett magyar bajnok, játszott Bajnokok Ligája-döntőt, nyert KEK-et, míg a nemzeti csapattal az athéni és a londoni olimpián negyedik volt.

A kubai születésű átlövő Magyarországon négyszer volt az év játékosa, és vasárnap utoljára húzza magára az MKB Veszprém mezét, ugyanis azt ünnepélyes keretek között az összecsapás után visszavonultatják.

A játékos tiszteletére rendezett mérkőzésen az ellenfél soraiban szerepel majd Sterbik Árpád, Kiril Lazarov, Dejan Peric, Zlatko Saracevic, Éles József, Gulyás István, Marko Vujin, Momir Ilics, Mikler Roland, Ivano Balic, Zlatko Horvat, Igor Vori, Filip Jícha, Iker Romero, Uríos Fonseca. A világválogatottat a Mocsai Lajos, Zdravko Zovko, Csoknyai István hármas dirigálja.

Az M1-en 16.20-tól látható találkozó kommentátora Knézy Jenő, a pályaszéli riporter Mayer Ottília és Mohay Bence lesz. A budapesti stúdióban a műsorvezető, Petrovics-Mérei Andrea vendége Skaliczki László korábbi szövetségi kapitány lesz.