Vágólapra másolva!
Az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata június 9-én búcsúztatja egykori játékosát, Pérez Carlost, akinek gálamérkőzésére a világ legjobbjai érkeznek majd Magyarországra.

Az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata Pérez Carlos búcsúmérkőzésén a Világválogatott ellen lép pályára június 9-én 16.30-tól, a mérkőzést az M1 mellett várhatóan a Eurosport is a műsorára tűzi, jelentette be Kálomista Gábor, a klub társelnöke.

A Világválogatott összeállítása elképesztően erős lesz, Sterbik Árpád, Ivano Balic, Kiril Lazarov, Filip Jicha, Momir Ilic, Nikola Karabatic, Iker Romero, Marcus Ahlm és Zarko Sesum már elfogadta a meghívást, de ott lesz a pályán Dejan Peric, Zlatko Saracevic, Éles József és Gulyás István is. A sztárok edzője Mocsai Lajos, Zdravko Zovko és Csoknyai István lesz.

Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

A jegyárusítás május 21-én kezdődik, a bérleteseknek elővásárlási joguk lesz, a belépők ára 5000 forint.

Pérez 1997-ben érkezett Magyarországra, a Veszprémmel tizenháromszor nyert bajnoki aranyat, volt KEK-győztes, BL-döntős, négyszer választották az év játékosának, a válogatottal az athéni és a londoni olimpián is szerepelt és mindkétszer negyedik lett. Február elején távozott Veszprémből és szerződött az al-Shamal csapatához.

A balátlövő a búcsúmérkőzés előtt megkapja a város egyik legnagyobb, Pro Urbe-díját is.