Vágólapra másolva!
Szivós Márton, a Szeged egyik legjobbja szerint nem elég kopogtatniuk a férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőjének ajtaján.

"Aki kopog, azt nem biztos, hogy beengedik. Ha ott akarunk lenni, be kell rúgnunk az ajtót" - mondta Szivós a szerb Crvena zvezda elleni negyeddöntő első mérkőzése előtti sajtótájékoztatón.

Vincze Balázs, vezetőedző elmondta, az előző körben az Egert búcsúztató ellenfél sokat erősödött az egymás elleni utolsó, 2011-es találkozó óta, mert leigazolták a nemzetközileg is jegyzett Denis Sefiket, Andrija Prlainovicot, Nikola Radjent és Dusko Pijetlovicot.

"Jó hangulatú, telt házas mérkőzést várok, amelyen azt szeretném, ha az utolsó leheletükig harcolnának a játékosaim. Nem hinném, hogy olyan különbség alakul ki, amely már most eldöntené a továbbjutást, arról majd a visszavágó dönt" - tette hozzá Vincze.

Cserhalmi Julianna elnök kitért rá, hogy eddig maximálisan elégedettek a szezonnal, hiszen soha nem nyerték még meg a bajnokság alapszakaszát. "Szeretném, ha ez a sikerszéria a BL-ben is folytatódna" - fogalmazott.

Juhász György technikai vezető elmondta, hogy elővételben várhatóan már hétfőn elkel az összes jegy. Igyekeznek kibővíteni a nézőteret, hogy még többen lehessenek ott a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában. A meccsre várhatóan több mint ötven szerb drukker érkezik.

A BL-negyeddöntő szerdán 18.45 órakor kezdődik, a visszavágót április 30-án rendezik.