Vágólapra másolva!
Túl korán elhitték a Valcea női kézisei, hogy a Győri Audi ETO idegenbeli legyőzésével Bajnokok Ligája-döntőbe jutnak. A fölényük a hajrára eltűnt, minden győri extázisban játszott, és végül egygólos vereséggel, de összesítésben egy góllal nyerve döntőbe jutott. A Győr egyik legjobbja, Heidi Löke nem is emlékszik az utolsó tíz percre, árulta el a Kisalföldnek.

Csodahajrával BL-döntős a Győr

"Az utolsó tíz percre nem igazán emlékszem" - közölte a 24-25-ös, BL-döntőt érő vereség után Löke a Kisalföld.hu-val. "Csak azt láttam a lányokon, hogy ennek meg kell lennie, egyszerűen nem eshetünk ki! Mindannyian extázisban voltunk, és ez az eufória, a tomboló közönség összeszedetté tett bennünket, végre felállt a védelmünk, összejöttek a támadásaink, óriásit küzdöttünk és meglett a továbbjutás! Az a csapat, ami ilyenre képes, és az a közönség, aki így tud hajtani bennünket, megérdemelte!"

"Nagyon sokkoltak bennünket a történtek, hiszen ezt a meccset nyerő helyzetből, mi magunk ajándékoztuk oda a Győrnek" - mondta el Jakob Vestergaard a meccsről. "Túl korán elhittük, hogy kezünkben van a győzelem. A mai nagy csatát látva bebizonyosodott, nem véletlenül mondogatták, hogy a BL két legjobb csapata már az elődöntőben találkozik. Gratulálok az ETO-nak a döntőbe jutáshoz!"

Oana Manea így vélekedett: "Nem igazán akarom elhinni, ami történt. Azt hiszem, óriásit hibáztunk, hogy öt perccel a vége előtt elhittük, hogy továbbjutottunk. Kialudt bennünk a tűz, és ezt a megtorpanást megtorolta az ellenfél. Bár engem a közönség nyomása nem szokott negatívan befolyásolni, a csapatra az utolsó percekben most mégis bénítóan hatott a helyi légkör. Nagyon le vagyok törve."

Lájkold az [origo]sport Facebook-oldalát!