Vágólapra másolva!
Fél perc hiányzott a tökéletes mestermunkához, ezen kesereg a román sajtó a csütörtök esti Győr-Valcea Bajnokok Ligája-elődöntőt követően. A magyar csapat az idegenbeli kétgólos győzelem után egyszer sem tudott vezetni, elveszítette a veretlenségét, ám így is továbbjutott. A Gazeta Sporturilor publicistája szerint furcsa, hogy a Győrbe tartó Bulatovic hibázott a hajrában.

Lájkold az [origo]sport Facebook-oldalát!

Hiába játszott jól, és vezetett végig a mérkőzésen, az utolsó nyolc percet 6-1-re elveszítette a Győri Audi ETO ellen, és nem jutott Bajnokok Ligája-döntőbe az Oltchim Valcea nőikézilabda-csapata.

A Gazeta Sporturilornak Radu Voina, a Valcea korábbi edzője azt nyilatkozta, a román csapat 59 perc 30 másodpercig tökéletesen kézilabdázott, csupán fél perc kellett volna ahhoz, hogy beteljesítsék álmaikat, és bejussanak a döntőbe.

"A Győr rosszul játszott, de nem azért, mert rossz napot fogott ki. Egyszerűen az Oltchim jobb volt nála" - jegyezte meg Voina. "Azt hiszem, ez a BL-búcsú vízválasztó lesz. Nem tudom, hogy melyik játékos marad, és mi lesz a csapat sorsa. Szerintem a jelenlegi keretnek maximum a 30 százaléka marad."

Forrás: foto24.hu

Görbicz Anita nagy csatában
Forrás: Foto24.hu

A sportnapilap publicistája, Catalin Tolontan szerint a visszavágó utolsó három perce volt az igazi Bajnokok Ligája-döntő, amely elviselhetetlen feszültséggel telt el. A hajrában két magyar gól mellett egy Bulatovic-találat született (így alakult ki a 24-25-ös végeredmény), de Tolontan szerint ebben benne volt Bulatovic is, aki rossz lövés után lépéshibával sújtotta csapatát. A jegyezetíró szerint a mérkőzés hideg fejjel történő elemzéséig nem kellene gyanakodnia, de azért megjegyzi, Bulatovic jövőre éppen Győrben folytatja majd pályafutását.

A Gazeta Sporturilor szerint a Valcea-játékosok még 45 perccel a lefújás után is sírtak az öltözőben, Alexandrina Barbosa azt mondta, ilyen rémálmot még nem élt át.

"Nagyon nehéz megmagyarázni, mi történt, bevallom, nem is emlékszem az utolsó tíz percre. Sajnálom, hogy ilyen egyedülálló alkalmat elszalasztottunk. Ha jobban játszva nyert volna a Győr, akkor lehajtott fejjel gratulálnék. De sokkal jobbak voltunk" - kesergett Adina Meirosu.

Forrás: foto24.hu

Teljes az öröm: Löke, Lekic és Amorim
Forrás: Foto24.hu

A ProSport "Drámai és igazságtalan" címmel jelentette meg cikkét, a meccs hajráját és végkimenetelét az infarktushoz hasonlította.