Vágólapra másolva!
Felmentette az Európai Kézilabda Szövetség Tomori Zsuzsannát, a Ferencváros játékosa így pályára léphet vasárnap a román Valcea elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

A Handball-planet.com című szaklap szavazásán a világ legjobb kézilabdázójának megválasztott átlövő még az FTC tavalyi utolsó BL-csoportmeccsén a Larvik ellen kapott piros lapot, miután könyökével eltalálta az ellenfél játékosát, Karoline Breivangot.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Már nagyon vártam, hogy döntés szülessen. Amikor az Európa-bajnokságról hazaértem, már elkezdtem kérdezősködni, van-e valami fejlemény ezzel kapcsolatban" - mondta a Fradi.hu-nak Tomori. "Feszült is voltam amiatt, hogy nem tudtam, mit várjak. A mérkőzés napja pedig egyre csak közeledett. Mindenképp játszani akartam, akarok Valceában. Tudjuk, hogy nincsenek túl nagy győzelmi esélyeink a Valcea ellen idegenben, de ha egy jó meccset tudnánk játszani, ha zavarba hozhatnánk a román bajnokot, az megalapozhatná a továbbiakat. Itthon már magabiztosan léphetnénk pályára a Zvezda ellen a következő körben."