Vágólapra másolva!
A győri kézicsapat két norvég légiósának, a kapus Katrine Lundénak és a beállós Heidi Lökének nyáron lejár a szerződése, és a két játékost szívesen leigazolná a Larvik - írja a Blikk.

A norvégok ugyanakkor nem biztos, hogy versenyezni tudnak a magyar együttes által kínált feltételekkel, az Aftenposten.no szerint a két sztár ugyanis évente nettó 1 millió koronát (39 millió forintot) keres Győrben.

A duónak napokon belül döntenie kell. "Mindkettejüket meg szeretnénk tartani, jó feltételekkel kínáltunk nekik szerződést, mint ahogy a többi játékosunknak is. Azonban nem tudunk sokáig várni, szeretnénk, hogy minél előbb eldőljön a kérdés" - nyilatkozta idézte a Blikk a norvég lapnak nyilatkozó Kelecsényi Ernő klubelnököt.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Löke és Lunde a győri aranyéremmel

Lunde harmadik, Löke második éve erősíti a zöld-fehéreket, és mindketten norvég párjukkal érkeztek hazánkba, azonban már túl vannak a szakításon - írja a Blikk. Lundét az ETO szerb futballistájához, Nikola Trajkovichoz kötik gyengéd szálak, Lökéről pedig a decemberi Európa-bajnokságon, éppen a magyarok elleni meccs előtt derült ki, hogy már nem él együtt a magyar válogatott szövetségi kapitányával, Karl Erik Böhnnel.