Vágólapra másolva!
A Le Parisien cikke nyomán több francia internetes újság is közölte, hogy Császár Gábor a Paris Saint-Germain kézilabdázója lesz. A veszprémi átlövő klubja nem erősítette meg, de nem is tagadta a híreket.

A francia handnews.fr már eldöntött tényként közli a Le Parisienre hivatkozva, hogy Császár 2015-ig a párizsi csapathoz kerül.

A cikk szerint a horvát Igor Vori (Hamburg), a francia Daniel Narcisse (Kiel) és a montenegrói Fahrudin Melic (Velenje) is a célkeresztjébe került a nagyszabású erősítésbe kezdő katari tulajdonosnak.

Császár 2010 óta erősíti a Veszprémet, mely közleményben reagált a hírekre. "Az MKB Veszprém KC akkor tud bármiről is hivatalos tájékoztatást adni Császár Gáborral kapcsolatban, amikor a játékos jövőjével kapcsolatban minden véglegessé válik" - áll a klub honlapján. "Természetesen ez igaz a játékosra is, aki a jövőjének végleges alakulásáról csak a klubbal együttesen tehet bejelentést."

Császár a Veszprém előtt egy idényen át a francia Chambery kézise volt, ahol a PSG jelenlegi trénere Philippe Gardent volt az edzője. A szakember június óta irányítja a párizsi csapatot.