Vágólapra másolva!
Négygólos hátrányt ledolgozva jutott a Bajnokok Ligája Final Fourba a Vasas pólócsapata, a negyeddöntő visszavágóján álomjátékkal 16-9-re verte a horvát Jug Dubrovnikot. A BL négyes döntőjének Nagyvárad ad otthont május 11-én és 12-én. A Vasas mellett a Szegedet kiejtő horvát Mladost Zagreb, a szintén horvát Primorje Rijeka, illetve az olasz Pro Recco lesz ott a Final Fourban.

Három büntetőt rontott a Szeged a pólós BL-ben

Férfi Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó:
TEVA-Vasas-UNIQA - Jug Dubrovnik (horvát) 16-9 (3-3, 5-1, 5-3, 3-2)
a magyar csapat gólszerzői:
Katonás 4, Steinmetz Á. 3, Brguljan, Boskovic, Vörös 2-2, Steinmetz B., Fazekas, Kiss 1-1
továbbjutott: a Vasas, 24-21-es összesítéssel

Az első negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a második felvonásban azonban fantasztikus nyolc percet produkált a Vasas, sorozatban öt gólt lőtt, míg ellenfele csak egyszer volt eredményes.

A harmadik negyedben Jokovic büntetőből faragta le háromgólosra a horvátok hátrányát, azonban Steinmetz Barnabás emberelőnyből visszaállította a különbséget, majd testvére, Ádám növelte az előnyt (10-5). Az álomszerű játékot Katonás góljával folytatta a Vasas, amely ekkor már hat góllal, összesítésben kettővel vezetett. A zárófelvonást 13-7-es Vasas-vezetéssel kezdték a csapatok.

A negyedik negyedben sem adta alább a Vasas, újabb két gólt szerzett, majd Steinmetz centerből volt eredményes, így a hazaiak a magabiztos és eredményes játékuknak köszönhetően végül összesítésben három góllal múlták felül horvát riválisukat.