Vágólapra másolva!
Második meccsén már csapata egyik legjobbja volt Hanga Ádám a Manresában, amely 79-73-ra legyőzte idegenben a Fuenlabradát, így továbbra is hibátlan a spanyol kosárlabda-bajnokságban.

A magyar kosaras 23 percet töltött a pályán, ezalatt 14 pontot dobott, ez holtversenyben a második legtöbb volt a Manresában, leszedett három lepattanót, kiosztott két gólpasszt, valamint volt egy blokkja és egy labdaszerzése is.

"A jó szezonrajt nagyon fontos egy olyan kiscsapatnak, mint a Manresa, amely tavaly hat vereséggel kezdte az idényt" - nyilatkozta Lóránt András, Hanga menedzsere. "Az edzők elégedettek a munkájával, és a beilleszkedés is megfelelően zajlik. Védekezésének fejlesztésén sokat dolgoznak az edzői külön is, emellett a fizikai erőnlétének javítására koncentrálnak. Ádám szerdai remek játéka pedig még motiváltabbá teszi őt, hiszen tudja, hogy sok munka áll még előtte."

Hanga a nyitómeccsen is jól játszott, dobott hét pontot, a forduló legszebb pillanataiból megvágott összeállításban pedig helyet kapott az egyik remek ütemű szerelése is.