Vágólapra másolva!
Az utolsó, hatodik forduló előtt hat pont előnnyel áll az élen, így biztos résztvevője a négyes döntőnek a férfi vízilabda Euroligában a Pro Recco, amelyben három magyar olimpiai bajnok is játszik. Az olasz csapat szerdán 12-7-re győzött a horvát Primorje Rijeka ellen.

A Benedek Tibort, Kásás Tamást és Madaras Norbertet felvonultató olasz klubcsapat szerda este is nyert, ezúttal a Varga fivéreket, a Pekingben ötkarikás aranyérmes Dánielt és Dénest is a soraiban tudó horvát Primorje Rijeka otthonában 12-7-re, így öt meccs után továbbra is hibátlan.

A vendégsikerből jelentős részt vállalt a magyar trió: a csapatkapitány Benedek két, Kásás és Madaras egy-egy góllal járult hozzá az újabb győzelemhez. A hazaiaknál Varga Dániel kétszer, Varga Dénes pedig egyszer volt eredményes.

Ebben a csoportban szerepel a Vasas is, amely szerdán ötödször is kikapott, méghozzá most a második, még szintén továbbjutást érő helyen álló horvát Mladost Zagrebtől 8-7-re, így pont nélkül sereghajtó a B csoportban. A körmérkőzések jövő szerdai zárónapján Vargáék ellen kerülheti el a Vasas, hogy hat vereséggel legyen utolsó.

A B csoport állása öt forduló után:
1. Pro Recco 15 pont
2. Mladost Zagreb 9
3. Primorje Rijeka 6
4. Vasas 0