Vágólapra másolva!
Konkoly Csaba szerint saját magának köszönheti a Győri Audi ETO nőikézilabda-csapata, hogy ötgólos hátrányba került a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A vezetőedző leginkább azt nehezményezte, hogy a kiemelt téttel bíró Navarra elleni meccsen egyik játékelemben sem tudott közepesnél többet hozni együttese.

"Adtunk magunknak egy pofont a saját kezünkkel, de a jövő héten megpróbáljuk magunkat kisminkelni a saját kezünkkel" - fogalmazott a handball.hu cikkében a szakvezető.

Konkoly kiemelte a találkozó huszadik percének tájékán történt fordulatot, amikor a rossz győri védekezés miatt került fölénybe a spanyol ellenfél, a folytatásban pedig tovább romlott a magyar bajnok teljesítménye.

"A második játékrészben még jobban felpuhult a védekezésünk, és kettes és a hármas kapcsolatoknál nem tudtunk mit kezdeni a gyorsabbnak tűnő spanyolokkal. A támadásban nagy számban eladott labdákat mindenképpen annak tudhatjuk be, hogy egyik játékelemben sem sikerült közepesnél jobbat nyújtanunk. Ez azért elszomorító, mert a BL-döntőbe jutásról volt szó."

Az esetleges büntetéssel kapcsolatban a szakember elutasító választ adott. "Elég büntetés lesz az, ha megnézzük a teljesítményünket videón. Mindenképpen el kell hinnünk és fogadnunk azokat az alapelveket, amelyek az ilyen típusú játékosok ellen védekezésben és támadásban az eredményességhez szükségesek."

Bajnokok Ligája, elődöntő, 1. mérkőzés:
Itxako Reyno de Navarra (spanyol) - Győri Audi ETO KC 26-21 (13-11)
Estella, Tierra Estella Sportcsarnok
v.: Michal Badura, Jaroslav Ondogrecula (szlovák)
gól: Turej 5/3, Soit 4, Martín 4/3, Barbosa 3, Aguilar 3, Pena 2, Begona Fernandez 2, Kurbanova 1, Egozuke 1, Pinedo 1, illetve Bradeanu 7/3, Mravíkova 3, Görbicz 3, Hornyák 3, Gros 2, Mayer 1, Spiridon 1, Vérten 1, Kovacsics 1
hetes: 7/6, illetve 4/3
kiállítás: 6, illetve 10 perc