Vágólapra másolva!
Szombaton két edzéssel elkezdte a közvetlen felkészülést az április 17-én rajtoló budapesti divízió I-es világbajnokságra a magyar jégkorong-válogatott. A csapat a felkészülés nagy részét Káposztásmegyeren tölti, a tréningeket a Ted Sator, J. P. MacCallum, Énekes Lajos edzői trió irányítja.

Szombat délelőtt tizenegy órakor kezdődött a csapat első edzése, ahol a szövetségi kapitány a gyors támadásokat gyakorolta a csapattal. Edzés után a csapat a metodikai központban vezetett le, majd zuhanyzás és masszírozás után egyénileg átmentek a közeli négycsillagos szállodába, ahol első közös ebédjük volt. Az [origo] fotósa megnézte a készülődést az öltözőben, és sikerült a hotelbe is bejutnia. A képekre kattintva tekintse meg galériánkat a világbajnokságra készülő válogatottról!

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Bagonya Imre gyúró Nagy Gergőt veszi kezelésbe éppen - a felkészülés további képeiért kattintson!

Ted Sator szövetségi kapitány eredetileg 24 játékossal kezdte volna meg a munkát, ám végül úgy döntött: a tartaléknak jelölt három hokis közül Berta Ákos és Nagy Gergő is álljon munkába - ebből a keretből kerül ki a hétfői, zalaegerszegi meccsen a pályára lépő csapat.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Kéri Rudolf, a válogatott felszerelés-menedzsere készíti fel a technikai eszközöket - galériáért kattintson!

A jelenleg együtt dolgozó keret:
Kapusok: Bálizs Bence (Sapa Fehérvár AV19), Hetényi Zoltán (Sapa Fehérvár AV19), Rajna Miklós (Vasas HC)
Hátvédek: Hegyi Ádám (Dab.Docler), Jobb Dávid (Sapa Fehérvár AV19), Kiss Dániel (Dab.Docler), Láda Balázs (Miskolci JJSE), Orbán Attila (Sapa Fehérvár AV19), Pozsgai Tamás (Dab.Docler), Sille Tamás (Vasas HC), Svasznek Bence (Vasas HC), Szirányi Bence (Vasas HC)
Csatárok: Azari Zsolt (Dab.Docler), Benk András (Sapa Fehérvár AV19), Berta Ákos (Vasas HC), Fekete Dániel (Sapa Fehérvár AV19), Galanisz Nikandrosz (Dab.Docler), Jánosi Csaba (FTC-Orangeways), Kiss Ákos (Dab.Docler), Magosi Bálint (Dab.Docler), Nagy Gergő (Sapa Fehérvár AV19), Sikorcin Ladislav (HSC Csíkszereda), Sofron István (Sapa Fehérvár AV19), Somogyi Balázs (Vasas HC), Tóth Adrián (Sapa Fehérvár AV19), Vaszjunyin Artyom (Sapa Fehérvár AV19)