Vágólapra másolva!
A Debrecen válogatott átlövője, Bulath Anita nyártól egy évre a Veszprém Barabás kézicsapatához szerződik. Ugyancsak távozik a DVSC-től Mörtel Renáta, aki meg nem erősített hírek szerint Siófokon folytatja pályafutását.

"Bulath Anita férje az ificsapatunkat irányítja, és Anitát is látták velünk együtt a városban, így már korábban elindult a pletyka. Egy értékes, erős játékost kaptunk, akivel lassan, de biztosan tudunk haladni előre a bajnokság megnyerése felé. Nem kapkodunk, lassan építkezünk, minden évben szeretnénk egy kicsit előrébb lépni" - mondta Barabás Árpád, a veszprémiek klubtulajdonosa.

A Veszprém jelenleg nyolcadik a 12 csapatos bajnokságban, de Bulath nem a jelenlegi pozíció alapján döntött: "Nem most kezdődött meg a tárgyalás közöttünk, már évekkel ezelőtt szóba került, hogy Veszprémbe jöhetnék. Dunántúli vagyok, a párommal a két család között ingázunk, és már a férjem is itt dolgozik. Fontosnak tartjuk, hogy együtt legyen a család, és úgy látom, hogy komoly célok vannak a klubnál, ezért döntöttem a Veszprém mellett. Egy évben állapodtunk meg, ezalatt meg kell nézni, hogy tudunk együtt dolgozni, és ha komolyan gondoljuk, akkor hosszú távon tudunk tervezni."

Ugyancsak távozik Debrecenből Mörtel Renáta, a válogatott átlövő meg nm erősített hírek szerint Siófokra szerződhet. A Loki jelenlegi keretéből Borbás Rita, Bognár Barbara, Bogdanovics Annamária, Triffa Ágnes, Juhász Gabriella, Kiss Éva és Szabó Valéria szerződése is lejár az idény végén.