Vágólapra másolva!
Ötgólos vereséget szenvedett a magyar férfikézilabda-válogatott a szerbektől a Pannon-kupa pénteki második fordulójában, Balatonfüreden.

Pannon-kupa, 2. forduló:
Szerbia - Magyarország 30-25 (16-13)

Az első félidőt nagy lendülettel kezdte a magyar válogatott, s sikerült is elhúznia 3-1-re. A szerbek azonban néhány perc alatt fordítottak, majd a két gárda fej fej mellett haladt. Nyolc perccel a játékrész vége előtt ismét a szerbeknél volt az előny, amelyet a szünetig meg is őriztek (13-16).

A fordulás után nem javult a magyarok védekezése, a támadásokba pedig rendre hiba csúszott, így negyedóra elteltével nyolcgólosra duzzadt a különbség (17-25).

Csoknyai István szövetségi kapitány játékosai egyre többet szabálytalankodtak, ezért többször is emberelőnybe került és büntetőhöz jutott az ellenfél.

Nyolc perccel a lefújás előtt ötgólosra csökkent a szerb előny, fordítani azonban nem sikerült a magyaroknak. A vereség után Mocsai Tamás, a magyarok jobbátlövője összepakolta a csomagjait, és elhagyta a csapat szállását. A játékos nem kívánt nyilatkozni az esetről.

A másik meccsen:
Románia - Tunézia 33-33 (16-19)

A szombati program (Veszprém):
Tunézia - Szerbia 9.45
Magyarország - Románia 12 ó

Az állás: 1. Szerbia 4 pont, 2. Tunézia 2, 3. Magyarország 1 (53-58), 4. Románia 1 (64-73)