Vágólapra másolva!
A legjobb montenegrói vízilabdázó, Mladjan Janovic szerint a kotori Primoraccal azért váltak külön az útjaik, mert a klub nem teljesítette a szerződésben leírtakat. A hírek szerint anyagi gondokkal küzdő csapatban két magyar, Kiss Gergely és Steinmetz Ádám is játszik.

A VajdaságMa információja szerint anyagi gondokkal küzd a Kotor vízilabdacsapata, legalábbis ezt sejteti Mladjan Janovic, a legjobb montenegrói pólós távozása.

"Annyi változat van, amennyit csak akarnak. Most a legújabb, hogy a magánéletemet is belekeverik ebbe a dologba, pedig ennek semmi köze az igazsághoz, ugyanis azért hagytam ott a klubot, mert az egyesületnek anyagi gondjai vannak. Minden játékosnak tartoznak, nemcsak nekem" - mondta Janovic a szerb Sport napilapnak, majd hozzátette, a teniszcsillag Jelena Jankoviccsal való találkozásának semmi köze ahhoz, hogy a múlt héten nem jelent meg az edzésen.

"Butaság lenne azt állítani, hogy amit a szerződésben beleírtak, azt kifizették. Tartoznak nekem, s ez tény. A múlt héten beteg voltam, ha kell, ezt alátámasztom orvosi leletekkel is. A Primoracnak komoly klubként kötelessége lett volna a megbeszélt időben rendeznie a tartozást. Az edzéseket folytatom, de még nem tudom, hogy hol" - nyilatkozta Janovic.

A kotori Primoracban két magyar játékos, Kiss Gergely és Steinmetz Ádám is szerepel, ám ők egyelőre nem jelezték, hogy a klub nekik is tartozna.

* * *

Az ING férfi vízilabda ob I szombati játéknapján:
Szeged-Beton VE - Szolnoki Főiskola-Közgép 7-5 (2-1, 3-0, 1-2, 1-2)
TEVA-VasasPlaket - BVSC-Zugló 10-4 (3-1, 1-1, 2-0, 4-2)
Uniqua-UTE - Bodrogi Bau-Szentes 21-8 (7-1, 5-0, 4-2, 5-5)
Pécsi-Vízmű-PVSK-Fűszért - FTC-Aprilia-Fisher Klíma 10-9 (2-1, 3-3, 3-2, 2-3)