Vágólapra másolva!
Továbbra is kritikus az állapota a pénteken közlekedési balesetet szenvedett kiváló szerb vízilabdázónak, Danilo Ikodinovicnak.

A Partizan Beograd és a szerb válogatott játékosát motoros karambolja után az újvidéki klinikai központba szállították, ahol azonnal megműtötték, s azóta is mesterséges kómában tartják, hogy a szervezetét kímélve növeljék életben maradási esélyeit. Közben naponta hajtanak végre rajta sebészi beavatkozásokat, remélve, hogy sikerül megmenteni teljesen szétroncsolódott jobb karját.

Ikodinovic létfontosságú belső szervei épek, de a karja olyan mértékben roncsolódott, hogy az életveszélyessé teszi állapotát.

A rendőrség szerint tragédiáját az okozta, hogy Nagybecskerekről (Zrenjanin) Újvidékre tartva túl gyorsan hajtott Yamahájával, és hátulról belevágódott egy vele azonos irányban haladó Zastava gépkocsiba, amelynek vezetője csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

A szerb újságok naponta első oldalaikon számolnak be állapota alakulásáról, közlik az újvidéki klinika előtt huszonnégy órás ügyeletet tartó családtagok, csapattársak képeit.