Vágólapra másolva!
A francia élvonalban szereplő CJF Fleury les Aubrais nőikézilabda-csapatában folytatja pályafutását Lőw Andrea, a Vasas balszélsője. A játékos kétéves szerződést a klubbal, ahol Turtóczky Ágnes személyében magyar klubtársa is lesz.

"A francia bajnokságban hatodik helyezett CJF Fleury les Aubrais csapatához igazoltam, kétéves szerződéssel, amely egy Párizs melletti gárda Az ottani csapatvezetők már több éve figyeltek, sőt, szerettek is volna megszerezni, de élő szerződésem volt. Legutóbb a Debrecen ellen megint megnéztek, és mivel most lejár a szerződésem a Vasasnál, többszöri próbálkozás után most jutott el a klub ahhoz a lépéshez, hogy végre leigazoljanak" - nyilatkozta Lőw Andrea

A játékos elmondta, a közelmúltban már járt Párizsban, megismerkedett a játékostársaival, s megmutatták azt a másfélszobás, új építésű apartmant, ahol lakni fog

"A második napon a szerződés minden részletéről megegyeztünk, a klub vezetői mindent teljesítettek, amit szeretnék. Nagyon jó feltételekkel tudtam megegyezni velük, tényleg nem volt nehéz dolgom. A Vasasnak tényleg nagyon sokat köszönhetek, nagyon jó körülményeim voltak, és a jövőre vonatkozóan is biztos mindent megadtak volna, de egy ilyen ajánlatot nem lehetett visszautasítani. A Vasas jövőbeli gerincét egyébként valószínű inkább fiatalabb játékosok fogják alkotni.

Július 28-án kezdődik a felkészülés, de a klub kérésére már 21-én kiutazok a lakásátadás és egyéb technikai dolgok miatt. Vannak kint magyar ismerőseim, így nem lesz gond a segítséggel sem. A csapatnál a jobbszélsőnk Turtóczky Ági, akivel együtt játszottam a junior válogatottban és egy évet a Cornexiben is, őt nagyon jól ismerem, de kint van Szabó Edina is, akivel rendszeresen tartom a kapcsolatot. Sőt, rajtuk kívül van még egy magyar barátnőm kint, tehát nem leszek egyedül.

Nagyon szeretem Franciaországot, régi álmom volt, hogy egyszer visszatérjek. Ez tényleg ajándék, hogy sikerült."