Vágólapra másolva!
Kedden tart sajtótájékoztatót a Fehérép Alcoa FKC nőikézilabda-csapata, amelynek témája nem más, mint hogy hol folytatja a pályafutását Tápai Szabina? Információnk szerint a csinos csillag jövőre már nem Székesfehérvárott, hanem Dániában szerepel.

Nyáron lejár a szerződése Tápai Szabinának, s információnk szerint a Fehérép Alcoa FKC nőikézilabda-csapatának játékosa elhagyja Fehérvárt, az irányító Dániában, a Randers együttesében folytatja pályafutását.

Érdeklődésünkre Martin Albertsen, a Randers edzője elmondta, valóban szeretnék szerződtetni Tápai Szabinát, ugyanis a balátlövő posztján akadnak problémáik.

A német Antje Geschke ugyanis szezon végén visszatér hazájába, Katrine Fruelund pedig sérült, az biztos, hogy bokaműtétje miatt 3-4 hónapig nem állhat csapata rendelkezésére.

Érdekesség, hogy a Randersnek már van egy magyar játékosa, Bódi Bernadett személyében.

Ugyancsak távozhat a fehérvári klubtól a kölcsönben szereplő Mayer Szabina, akit Ana Djokic távozása miatt (a beállós a horvát Podravka Koprivnicában vagy a montenegrói Buducnost Podgoricában folytathatja) visszarendelhet a Győr.