Vágólapra másolva!
Bár Szűcs Gabriellát nem sikerült megszereznie a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapatának, Vanyus Attila klubelnök nem tagadja, sok légióssal tárgyal a következő szezont illetően. A nevek között akad világbajnok és vb-ezüstérmes is.

"Sok ember képben van, többek között az orosz Posztnova és a román Lecusanu is, sőt, akad olyan játékos is, akivel már mindenben megegyeztünk, de kérésére még nem hozhatjuk nyilvánosságra" - mondta az [origo] kérdésére Vanyus Attila klubelnök.

Vanyus szerint a Győr a világ egyik legjobb csapata, megtiszteltetés, ha valaki ebben a csapatban játszhat.

"Tárgyaltunk Szűcs Gabriellával is, de nem hagyta, hogy ajánlatot tegyünk neki. Megbeszélésünk után felhívott, bocsánatot kért, s mondta, megegyezett a Vilceával. Kértem, legalább hallgassa meg a mi ajánlatunkat, nem tette meg. Ő döntött, ezt tiszteletben kell tartani, de szerintem nálunk jobb helye lett volna."


Román lapértesülések azt mindenesetre megerősítették, hogy Szűcs érkezésével Lecusanu távozhat a Vilceától, a ProSport szerint a román Rulmentul Brasov, a dán Ikast és a Győr a három érdeklődő.

Brassóban egyébként is bombacsapat körvonalazódik, a hírek szerint ugyanis odaigazolhat a román válogatott Carmen Lungu, az osztrák Tanja Logvin és a spanyol Sagunto portugál átlövője Alexandrina Barbosa is.