Vágólapra másolva!
Nagyrészt légiósokra épül a szurkolók által megválasztott férfi és női All Star-csapat, amely a jövő szombaton csap össze a magyar kosárlabda-válogatottakkal a pécsi gálán.

A férfiaknál a dombóvári Michael English és Dujuan Wiley, a szolnoki Thomas Kelley, a vásárhelyi Eric Freeman és a szombathelyi Arnes Kazlauskas alkotta gárda lesz a Stojan Ivkovic által irányított nemzeti együttes ellenfele. Az alkalmi válogatottat a szombathelyi Srecko Sekulovic és a pécsi Völgyi Péter dirigálja majd.

A cseresor: Mihalaj Aliakszejeu (Szombathely), Sitku Ernő (Nyíregyháza), Mészáros Zalán (Atomerőmű SE), Horváth Ákos (Kecskemét), Dragan Aleksic (Pécs), Cory Bradford (Albacomp), Julien Ross Mills (Dombóvár).

A nőknél a szavazatok alapján a kezdőötösben a zalai Mary Creamer, a győri Bronislava Borovichkova, a soproni Olekszandra Gorbunova és Albena Branzova valamint a pécsi Emilija Podrug kapott helyet.

A csapat megbízott trénere a soproni Székely Norbert és a pécsi Fűzy Ákos lesz, a nemzeti válogatott kispadján Rátgéber László ül majd.

A cseresor: Fűrész Diána és Licet Castillo (BSE), Angela Djelmis (Szolnok), Graziane Coelho (Pécs), Varga Zsófia (Nagykanizsa), Milena Tomova, Kovács Krisztina és Szlimák Hajnalka (Szeged).

A pécsi All Star-gála programja:
15.00: pécsi legendák - MKOSZ bemutatómérkőzés
16.30: női gálamérkőzés
19.00: férfi gálamérkőzés