Vágólapra másolva!
Ha hinni lehet a tengerentúli pletykáknak, akkor hamarosan sztárigazolás érkezik a Phoenix Suns kosárlabdacsapatához. Az arizonai együttes ugyanis komoly tárgyalásokat folytat a Miami Heat óriásával, Shaquille O'Neallel, s úgy tűnik, közel a megegyezés.

A szerződés értelmében Shaq a Suns játékosa lenne, míg az All-Star-erőcsatár Shawn Marion, illetve Marcus Banks Floridába igazolna.

Az ESPN információja szerint O'Neal szerdán érkezik Phoenixbe, ahol orvosi vizsgálaton esik át, az Arizona Republic úgy tudja, Shaq már fel is vette a kapcsolatot néhány leendő csapttársával, míg a Miami Herald internetes kiadása szintén arról számolt be, sikerült megszerezni a centert.

Úgy tűnik, az idei február a meglepetés igazolások hónapja. Elsején a Memphis klasszisa, Pau Gasol írt alá 2010-ig szóló szerződést a Los Angeles Lakersszel, majd ugyancsak a Grizzlies vált szenvedő alanyává egy kontraktusnak, amikor Damon Stoudamire a San Antoniót választotta.

Gasol egyébként kiválóan mutatkozott be a Lakersben, hiszen a New Jersey Nets otthonában aratott 90-105-ös sikerből 24 ponttal és 12 lepattanóval vette ki részét.

A nap rangadóján a 33 pontos LeBron James vezette Cleveland a szezonban másodszor is elpáholta a ligaelső Bostont. A Cavaliers ásza "mellékesen" 12 gólpasszt, 9 lepattanót és 5 labdaszerzést is jegyzett.

A címvédő San Antonio főként Tim Duncan 19 pontjával és 15 lepattanójával nyert az Indiana csarnokában, amely sorozatban hetedszer hagyta el vesztesen a pályát.

Eredmények:
Philadelphia 76ers - Washington Wizards 101-96
Indiana Pacers - San Antonio Spurs 89-116
Cleveland Cavaliers- Boston Celtics 114-113
New Jersey Nets - Los Angeles Lakers 90-105
Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks 97-102