Vágólapra másolva!
A Nyugat csapata nyert Kelet együttese ellen a női All Star-mérkőzésen az E.on Kézilabda Gálán, a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. A sportág történetében először csaptak össze a kiválóságok területi felosztás alapján.

A hagyományos, évbúcsúztató rendezvény fő attrakciója, a női Kelet-Nyugat gála előtt megmérkőzött egymással a sportági szponzorok és az újságírók alakulata, amelyben előbbiek nyertek büntetőkkel.

Az E.on olimpiai csapat - melynek a vízilabdázó legenda, Faragó Tamás volt a mestere - és a kosárlabdázás avatott szakértője, Rátgéber László vezette médiaválogatott összecsapásából az olimpikonok kerültek ki győztesen: 40-35-re diadalmaskodtak. A volt válogatott kézilabdások gólja egy, a többi szereplőé két találatot ért.

Olyan ismert személyiségek léptek fel ez utóbbi találkozón, mint Fábián László, Kovács "Kokó" István, Szécsi Zoltán, Zsivoczky Attila, vagy Gundel Takács Gábor, Harsányi Levente, Szebeni István, Nacsa Olivér és Noszály Sándor.

Az ügyességi versenyben az FC Barcelona sztárja, Nagy László diadalmaskodott Császár Gábor, Tombor Csaba, Halász Máté és Görbicz Anita előtt.

Az est fénypontja a Kelet-Nyugat gála volt, amelyen a játékosok a közönség szórakoztatását tartották szem előtt, olykor fociztak, máskor mindenki bevonult a pályára, és úgy lőttek gólokat, volt, aki görög táncot lejtett közben. Többször a kapusok is előrementek támadni, és a trükkök sem maradtak el.

Forrás: MTI

Görbicz Anitáék megannyi figurával szórakoztatták a közönséget
(videók a gáláról)

A hangulat kiváló volt, a keletiek az utolsó támadásuk alkalmával tucatnyi labdát vittek be a pályára. A végeredmény hivatalosan 38-37 lett, a találkozó legjobbjának Tápai Szabinát választották.

A gálán kihirdették, hogy a közönségszavazatok alapján Pálinger Katalin lett az év játékosa, míg a hazai szövetség döntése alapján Görbicz Anita és Puljezevics Nenad volt 2007 legjobbja.

Ágai Kis András, az esemény főszervezője bejelentette, hogy jövőre az új veszprémi csarnokban rendezik meg - ötödik alkalommal - a kézilabdás gálát.