Vágólapra másolva!
Az Eger férfivízilabdacsapata háromgólos vereséget szenvedett a Posillipo Napolitól az Euroliga nápolyi selejtezőtornáján és elbúcsúzott a sorozattól. A magyar bajnoki bronzérmes várhatóan a LEN-kupában folyathatja szereplését. A házigazda Domino-Honvéd nyolc góllal nyert a Galatasaray ellen, így az eredményétől függetlenül az első helyen jutott tovább csoportjából.  

Euroliga, 2. selejtezőkör, G csoport (Nápoly), 4. forduló:
Posillipo Napoli (olasz) - Brendon-UPC-ZF-Eger 10-7 (3-3, 0-1, 3-1, 4-2)
gól:
Di Costanzo 4, Janovic 4, Zlokovic 2, ill. Nyéki 3, Biros 2, Császár, Feltham 1-1

Két negyed után még 4-3-ra az Eger vezetett, de a térfélcserét követően a hazai pálya minden előnyét élvező nápolyiak fordítottak, a záró felvonásban már 8-6-ra is megléptek. Nyéki és Binder kipontozódott, Gerendás György és Tóth Kálmán edzők piros lapot kaptak reklamálásért.

Vasárnap a francia Montpellier ellen zárja a csoportmeccseket az egri csapat.

B csoport, 3. nap:
Domino-Honvéd - Galatasaray (török) 17-9 (5-2, 2-2, 5-4, 5-1)
a magyar gólszerzők: Kiss G. 4, Vindisch, Szivós 3-3, Vári 2, Székely, Fodor, Bárány, Molnár, Gór-Nagy 1-1

Hamar előnyt szerzett a Honvéd, melyet a későbbiekben a kiegyenlítettebb második és harmadik harmad ellenére is biztosan megőrzött. A törökök rendkívül agresszíven játszottak, ennek következtében négy büntetőt is dobhatott a Honvéd - mind a négyből gól lett. A hazai gárda a záró játékrészben tovább növelte előnyét egyre jobban fáradó ellenfelével szemben.