Vágólapra másolva!
Májusban írta alá szerződését a Milano Vipers jégkorongcsapatával Szuper Levente, a magyar válogatott kapusa. A német és svéd kitérő után ismét Olaszországba igazoló játékos itthon tölti a nyarat, de már az Újpest tartalékcsapatával készül az új idényre.

"Mindig komoly dilemma, hogy az ember hova szerződjön. Most annyiban változott a stratégia, hogy eddig az volt a fontos, komoly, erős bajnokságokban védjek, de gyengébb csapatban, mert onnan esetleg könnyebben ki lehet tűnni. Sajnos belátom, lehet jól védeni zsinórban, de ha nem jönnek az eredmények, akkor elveszíti az ember a motivációt" - nyilatkozta Szuper Levente az [origo] kamerája előtt.

A válogatott jégkorongkapus nem tagadja, örült a Milano Vipers hívásának. "A Vipers tradicionális klub, az utóbbi hat évben ötször olasz bajnokok lett. Ráadásul nekem nagyon kedves városom Milánó, ott játszik a kedvenc futballcsapatom, az AC Milan, amelynek gyerekkorom óta szorítok."


Szuper pár hete kezdte el a felkészülést, s hálával gondol az Újpest vezetőire, hogy megengedték neki a tartalékcsapattal való készülést.