Vágólapra másolva!
Megkezdte a felkészülést az új szezonra a Fehérvár Póló SE ob I-es férfivízilabda-csapata, amely már hat új játékossal erősítette meg keretét.

"Annyit mondhatok, jól állunk, de még teljesen végleges névsort nem mondhatok, vannak, akikkel nem írtuk alá a megállapodást. A centerposzt kérdéses, Ambrus Ferenccel, aki kettős igazolással játszott nálunk, nem sikerült megállapodni, még egy évet mindenképpen a BVSC-ben akar maradni. Leigazoltuk a KSI centerét, Hegedűs Istvánt, de szeretnénk mellé még egy középjátékost hozni" - nyilatkozta a Fejér megyei Hírlapnak Dabrowszky Norbert vezetőedző.

A szakember elmondta, a KSI-nevelésű, junior válogatott Lázár Zsoltot szerződtette a csapat, az Újpesttől kölcsönbe érkezik a balkezes Deme András, az első számú hálóőr a tavaly Szolnokon védő Veress Zoltán lesz. Szintén a KSI-ből érkezik Romm Martin és Tóth Bence.

A 2006-2007-es, másodosztályú bajnokságot a következő kerettel nyerte meg a Fehérvár Póló SE:
kapusok: Demény-Nagy Dániel, Régi Márton, Kupcsulák Milán
mezőnyjátékosok: Gelley Gergely, Dabrowski Norbert, Horgos Tamás, Hesz Máté, Péter Imre, Popovics Miklós, Szabó Róbert, Ambrus Ferenc, Kovács István, Vrezgó Mátyás, Ritter József, Pataki Máté, Berki László, Naganuma Acusi, Rónavári Koppány, Árvai Ákos, Pereczes Gábor, Varga Balázs, Barabás Ottó, Major Máté, Szatmári Péter.